miércoles, 22 de noviembre de 2017

Exaltació de les Falleres Majors i Cort d'honor 2018

El divendres día 17 de novembre, nostres màximes representants varem ser exaltades en el Teatre Auditori de Catarroja, Francesc Chirivella.


L'exaltació va ser conduïda per dos components de la Junta Local de Catarroja com a presentadors de la nit, Ana María Gil i Javier Pérez, i va estar acompanyada d'un teatre faller amb un dignissim ball per al moment. 


La Cort d'honor infantil i la Cort d'honor apujaren a l'escenari on varen ser exaltades per el President de la Unió d’Associacions.

Seguidament, el moment més esperat de la nit va arrivar, Gisela Rosaleny i López va ser exaltada com a Fallera Major Infantil i Mireia Sánchez Bermejo com a Fallera Major de Catarroja 2018.


Com no podía ser d'un altra manera, els seus mantenidors varen tindre unes pareules molt emotives per a les recent exaltades Falleres Majors. 


Per finalitzar l'acte d'exaltació, vestidors de la mare de deu, juntes locals convidades, les comissions falleres de Catarroja varen donar l'enhorabona a les Falleres Majors, i gaudirem d'un Himne Regional cantat amb molt d'afecte per el artista Fran Vianna.